Consult Volwassene

 • Consult
  Elk consult duurt gemiddeld een uur. In het eerste consult wordt de beginsituatie in beeld gebracht en in schema gezet eventueel met behulp van de vragenlijst. De huidzones worden bekeken. U krijgt 1 of 2 flesjes met bloesemtincturen mee naar huis. Een flesje is genoeg voor ongeveer drie weken. Na een maand komt u terug  voor een tweede consult. Tussentijds kunt u via de mail aangeven hoe u zich voelt en ik speel daar op in. De  Bach bloesems die ik gebruik zijn van het merk Ainsworths en ik gebruik  Star Remedies (zie tabblad Madeleine Meuwessen) Tijdens het consult kunt u als u dat wilt ook een chakrabehandeling krijgen. De genezing verloopt op deze manier sneller omdat bloesems op emotioneel niveau werken en een chakrabehandeling op etherisch niveau werkt en beide lagen dus positief beïnvloed worden.
 • Vragenlijst
  Als u besluit een consult bij mij te nemen dan kunt u als u wilt vóór het consult een uitgebreide vragenlijst thuisgestuurd krijgen. Deze vragenlijst omvat allerlei situaties en u geeft aan hoe u in deze situaties reageert op dit moment. Uw antwoorden zijn gekoppeld aan bloesems en  geven de  beginsituatie weer. Deze vragenlijst neemt u mee tijdens het eerste consult en deze wordt uitgebreid besproken.
 • Chakrabehandeling
  Sensitief testen van de gestoorde chakra’s. De gestoorde chakra’s worden behandeld door een CD met geluidstonen. De geluidstonen komen overeen met de gestoorde chakra’s en elke toon duurt 10 minuten. Er komt een geluidsbox boven de gestoorde chakra. De behandeling vindt plaats op een behandelbed.
 • Huidzones
  Het lichaam is in huidzones verdeeld ( zie tabblad Dietmar Krämer) elke zone komt overeen met een Bachbloesem. U kunt zelf op de kaarten aanwijzen waar op het lichaam u last heeft. Eventueel kunt u een crème meekrijgen met daarin Bachbloesem om de desbetreffende zone op het lichaam te behandelen.
 • Aanvullende Behandelingsmethoden
  Behandeling van de huidzones
  Behandeling met edelstenen
  Behandeling met aromatherapie
  Behandeling met kleur
  Behandeling van chakra’s met klanken