Bloesems

eigendom van Gea Pool

Op de volgende tabbladen kunt u een korte omschrijving van bloesems vinden. Ik heb de indeling van Dr. Bach aangehouden. Deze indeling kunt u gebruiken om na te gaan of u bepaalde emotionele gemoedstoestanden herkent. U kunt het gebruiken als een stukje bewustwording. Wilt u echt de diepte in, dan is bloesemtherapie een heel mooi middel om zaken op te lossen en te helen. Tevens krijgt u dan goede begeleiding tijdens dit proces.
Waarschuwing:
Als u besluit om zelf bloesems uit te zoeken en te gebruiken, dan kunnen er soms heftige reacties optreden.  Dit kan te maken hebben met het feit dat u toevallig drie  Bach bloesems  van een spoor gebruikt en daardoor de meridiaan getriggerd wordt (zie Achtergrondinformatie). Ook kunt u een aantal communicatiebloesems gebruiken die emotionele aspecten triggeren, wat ook heftig kan zijn. Als na drie dagen de toestand verslechtert, dan moet u meteen stoppen met het innemen van de bloesems; dan lost  de negatieve situatie vanzelf weer op.
Medicatie
Bloesems zijn nooit een vervanging van uw reguliere medicatie! Bloesems zijn juist een hele mooie aanvulling op uw reguliere medicatie omdat ze op een andere trillingsfrequentie functioneren.